X
تبلیغات
رایتل

وبلاگ انجمن معماری سپهر اصفهان
 
آخرین مطالب

معمار ژاپنی تادو آندو، خانه ای بتنی بر روی لبه یک صخره در جنوب سریلانکا را به اتمام رساند . این خانه سه طبقه برای یک زوج طراحی شده و شامل یک فضای مطالعه شفاف برای مرد و یک استودیوی هنری برای همسرش می باشد . نور به درون این استودیو طبقه همکف و دو پنجره طبقه بالا مانند سیلی نفوذ می کند که به چهار قسمت توسط یک صلیب بزرگ فولادی تقسیم می شود . راه پله به دور این اتاق می چرخد و به اولین نیم طبقه می رسد . فضای مطالعه شفاف در اولین طبقه قرار گرفته و توسط یک راه پله زیگزاگ شکل قابل دسترسی است که به اتاق نشیمن در ارتفاع 20 متر میرسد . تراس های بیرونی همچنین بین طبقه همکف و اول هستند درحالی که استخر بر بالای سقف اتاق نشیمن طرح ریزی شده . مبلمان در سراسر خانه تک رنگ است . به گفته معمار هدف از طراحی ایجاد یک معماری با روح مانند بسیاری از خانه های بومی بود .


[ دوشنبه 25 مهر‌ماه سال 1390 ] [ 12:04 ] [ babak.m ]
.: Weblog Themes By themzha :.

آمار سایت
تعداد بازدید ها: 40890